Fogadóóra

2019. március 18. hétfő

oktatási azonosító (11 jegy): születési dátum (éééé-hh-nn):

Használati útmutató

Üdvözöljük a Szerb Antal Gimnázium fogadóóra jelentkezés moduljában. A Mayor elektronikus napló megszűnésével ezen a rendszeren lehet a továbbiakban a fogadóóra időpontokat lefoglalni.

Bejelentkezés

A programba a tanuló oktatási azonosítójával és születési dátumával (kötőjelekkel elválasztva, pl.: 2001-02-03) lehet bejelentkezni. Amennyiben a bejelentkezés többszöri próbálkozás után sem sikeres, vegye fel a kapcsolatot az iskolával.

Tanárok kiválasztása

A bejelentkezés után a táblázat oszlopai a lehetséges idősávokat jelenítik meg. A jelentkezési időszakban a bal alsó lenyílóban választhatók ki azok a tanárok, akikhez időpontot szeretnénk foglalni. A kiválasztott tanárok a táblázat soraiban jelennek meg, kapacitásuknak megfelelő foglalási lehetőségeikkel.

Jelentkezés az órákra

Fogadóórára a "Beírás" gombbal jelentkezhetünk be. Ha a jelentkezés sikeres, a cella zöldre vált.

Órák törlése

Természetesen törölhetjük is a lefoglalt órát, ehhez kattintsunk a "Törlés" gombra.

Tanár törlése

Ha egy tanárhoz mégsem szeretnénk fogadóórára menni akkor a tanári listáról is törölhetjük a sorok végén található "Tanár törlése" gombbal. Fontos, hogy ezzel a lefoglalt időpont is törlődik!

A jelentkezési időszakon kívül (ilyenkor piros a diák nevének cellája) ugyancsak megtekinthetők a lefoglalt időpontok, de már nincs lehetőség az órák illetve a tanárok törlésére, új óra felvételére.

Üdvözlettel, Hábel György és Takáts Botond