Fogadóóra

2023.11.20. 17:00-19:00

oktatási azonosító (11 jegy): születési dátum (éééé.hh.nn.):

Használati útmutató

Üdvözöljük a Szerb Antal Gimnázium fogadóóra jelentkezés moduljában. A MaYoR elektronikus napló megszűnésével ezen a rendszeren lehet a továbbiakban a fogadóóra időpontokat lefoglalni.

Bejelentkezés

A programba a tanuló oktatási azonosítójával és születési dátumával (pontokkal elválasztva, pl.: 2001.02.03. a végére is kell pont) lehet bejelentkezni. Amennyiben a bejelentkezés többszöri próbálkozás után sem sikeres, vegye fel a kapcsolatot az iskolával. A jelentkezési időszakon kívül (ilyenkor piros a diák nevének cellája) ugyancsak megtekinthetők a lefoglalt időpontok, de már nincs lehetőség az órák illetve a tanárok törlésére, új óra felvételére.

Tanárok kiválasztása

A bejelentkezés után a táblázat oszlopai a lehetséges idősávokat jelenítik meg. A jelentkezési időszakban a bal alsó lenyílóban választhatók ki azok a tanárok, akikhez időpontot szeretnénk foglalni. A kiválasztott tanárok és a fogadóóra helyszínéül szolgáló termek számai a táblázat soraiban jelennek meg, a tanárok kapacitásának megfelelő foglalási lehetőségekkel. Ha egy tanár neve inaktív, akkor az adott napon nem tud fogadóórát tartani. Ebben az esetben a weblapon megtalálható heti fogadóórájában tudnak vele találkozni, előzetese telefonos egyeztetés után.

Jelentkezés az órákra

Fogadóórára a "Beírás" gombbal jelentkezhetünk be. Ha a jelentkezés sikeres, a cella zöldre vált.

Órák törlése

Természetesen törölhetjük is a lefoglalt órát, ehhez kattintsunk a "Törlés" gombra.

Tanár törlése

Ha egy tanárhoz mégsem szeretnénk fogadóórára menni akkor a tanári listáról is törölhetjük a sorok végén található "Tanár törlése" gombbal. Fontos, hogy ezzel a lefoglalt időpont is törlődik!

Üdvözlettel a program fejlesztői: Takáts Botond és Hábel György
(Probléma esetén a +36-1/400-1814-es telefonszámon a rendszergazdát keressék!)