Szerb Antal Gimnázium
Hozzáférés igénylése, elfelejtett jelszó cseréje

Amennyiben Ön Szülő (gondviselő), és szeretne hozzáférést az e-naplóhoz, esetleg elfelejtette, vagy elvesztette már meglévő azonosítójához tartozó jelszavát, a következő módon van lehetősége újat kérni, gyermeke segítségével:

  • Ki kell töltenie egy nyilatkozatot, melyben leírja, hogy új hozzáférés igényléséről, vagy elveszett (elfelejtett) jelszava megváltoztatásáról van-e szó. A mintanyilatkozatot innen töltheti le.
  • Ezt a nyilatkozatot gyermekével el kell juttatnia az iskolába, ezen nyilatkozat alapján gyermeke megkapja az új jelszót tartalmazó zárt borítékot.
  • Miután megkapta gyermekétől az új jelszavát, azzal belépve feltétlenül változtassa meg a Felhasználói adatok/Jelszóváltoztatás menüpontban!
Amennyiben gyermeke közbenjárása nélkül, személyes megjelenéssel szeretne jelszóhoz jutni, munkanap 730 - 1530 között a 102-es teremben (azonosítás után) a rendszergazdától kaphat új jelszót. Ebben az esetben is javasoljuk, hogy a kapott jelszót az első belépéskor feltétlenül változtassa meg a Felhasználói adatok/Jelszóváltoztatás menüpontban!

Figyelem! Jelszócserére telefonon, normál email-ben nincs lehetőség!
(A napló kezdőlapján automata email-es jelszócserére azonban van lehetőség.)